Windows 10

A Windows 10 beszerzésének módja:

Új számítógép vásárlása

Vásároljon egy új számítógépet, amelyre a Windows 10 már telepítve van, vagy vásároljon egy Windows 10 OEM szoftvert.

Windows 10 Pro

Windows 10 ProA Windows 10 Pro nagyszerű üzleti partner. Rendelkezik a Windows 10 Home valamennyi tulajdonságával, sőt fontos üzleti funkciókat nyújt a titkosításhoz, a távoli bejelentkezéshez, a virtuális gépek létrehozásához és még sok máshoz. Indítson gyorsan!

Szerezze be a már ismerős, ám bővített Start menüt, amely feladatai elvégzéséhez nemcsak nagyszerű, új módszereket nyújt, hanem olyan innovatív tulajdonságokat is, mint például az online tevékenységhez létrehozott, vadonatúj böngésző.

Elérhető verziók:

Windows 10 Pro 32/64 bit OEM
Windows 10 Pro 32/64 bit

  Windows 10 Home

  Windows 10 HomeA Windows 10 az Ön partnere elképzelései megvalósítása során. Használja a már megszokott, ám kibővített Start menüt, és fedezze fel, hogyan tudja hatékonyabban elvégezni feladatait - akár egyszerre több eszközön is.

  Rajongani fog az olyan innovatív tulajdonságokért, mint például az online tevékenységhez létrehozott, vadonatúj böngésző.

  Elérhető verziók:

  Windows 10 Home 32/64 bit OEM
  Windows 10 Home 32/64 bit

   2B Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

   4400 Nyíregyháza, Debreceni u. 52.

   Tel/fax: 42 / 315 - 296

   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   NYITVATARTÁS


   hétfőtől péntekig

   9-től 17.30 óráig

   Ebédidő: 12.30-tól 13.30-ig 

   MEGKÖZELÍTÉS

   Fogyasztói Vélemény Tanúsítvány

   Erzsébet utalvány elfogadóhely


   Nálunk Erzsébet utalvány felhasználásával is fizethet!