ÁSZF
FIGYELEM! HONLAPUNK NEM WEBÁRUHÁZKÉNT MŰKÖDIK! Látogatóinknak lehetőségük van a honlapon található katalógusból összeállítani a rendelésüket, melyet személyesen, kiskereskedelmi üzletünkben vehetnek át. (Üzletünk címe: 4400 Nyíregyháza, Debreceni u. 52.)

Regisztráció
Az oldalak böngészéséhez nem szükséges regisztrálnia magát, azonban a termékek megrendeléséhez regisztrálnia kell.
A Felek között elektronikus úton létrejött szerződés ráutaló magatartás formájában jognyilatkozatnak minősül. A szerződés dokumentumai: a Vevő vételi ajánlata (rendelés) és a Szolgáltató visszaigazolása.
A hiányzó vagy nem valós adatokkal történő regisztráció minden esetben érvénytelen.
A regisztrált adatokat a vásárló bármikor megváltoztathatja, módosíthatja bejelentkezés után, a "Saját adataim" menüpontban.

A 2B Kft felelősségvállalása

A 2B Kft mindent megtesz azért, hogy az üzletünkben kínált termékeinek tájékoztatói a lehető legpontosabba információkat tartalmazzák a honlapon.
A 2B Kft nem vállal felelősséget azért, ha megrendelést részben vagy egészben önhibáján kívül nem tudja teljesíteni (pl. nagyker készlethiány miatt).

A megrendelő felelősségvállalása
Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.
Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut a 2B Kft kiskereskedelmi üzletében átveszi, és az áruk értékét megfizeti.

Vásárlás menete
Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a KASSZA gombra. Ezután válassza ki a kifizetés módját.
Rendszerünk a korábban megadott adatokat kínálja fel automatikusan. Az utolsó lapon összegezzük az Ön által választott termékeket, a fizetendő végösszeget, valamint az átvételi és fizetési módot. A MEGRENDELÉS MEGERŐSÍTÉSE gombbal küldi el rendelését. A megrendelés elküldése előtt jelen Szolgáltatási feltételek-et el kell fogadnia!
Megrendeléséről rendszerünk automatikus visszaigazolást küld.

Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A vételárat előre utalással, vagy kiskereskedelmi üzletünkben, készpénzben fizetheti meg.


Adatvédelem

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adatait 3. fél részére nem adjuk ki. Az adatok kezelését az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatnak megfelelően végezzük.

2B Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

4400 Nyíregyháza, Szarvas utca 34..

Tel/fax: 42 / 315 - 296
Mobil: 30/315 296 0

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

NYITVATARTÁS


hétfőtől péntekig

9-től 16.30 óráig (Telefonos egyeztetés szükséges )

Ebédidő: 12.30-tól 13.30-ig 

MEGKÖZELÍTÉS

Fogyasztói Vélemény Tanúsítvány

Erzsébet utalvány elfogadóhely


Nálunk Erzsébet utalvány felhasználásával is fizethet!